موفقیت یک بازی فکری است
-> سبک های رستوران
در درجه اول، غذای اصلی هر رستوران، کانسپت یا سبک آن رستوران را تعیین میکند، که بسته به آن، طراحی داخلی، نوع سرویس و تجهیزات هر رستوران تعیین میگردد امروزه با توجه به ذائقه مردم در مناطق مختلف انواع رستورانها با سبکهای مختلف احداث شده است. با توجه به تعداد منوهای غذایی، رده بندی مختلفی برای سبک های رستورانی ارائه شده است. به صورت کلی، رستوران ها در سه دسته اصلی تقسیمبندی می شوند:
1- فست فود (Fast Food)؛ این رستورانها منوی محدودی را که شامل چند غذای مشخص است در زمانی کمی به مشتری عرضه میکنند.
2- مقیاس متوسط (Mid Scale)؛ در این نوع رستوران ها، وعدههای غذایی در قیمت مناسب به نحوی که با میل به پرداخت مشتری متناسب است تهیه و عرضه میگردد. سرویس در این رستورانها بسته به قیمت میتواند متغییر باشد.
3- مقیاس بالا (Upscale)؛ در این سبک رستورانی، وعدههای غذایی کامل با بالاترین کیفیت و بهترین سرویس به مشتری عرضه میگردد، همچنین طراحی این نوع از رستورانها نسبت به انواع دیگر رستوران های متمایز است.
در دستهبندی جزئیتر می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- فست فود (Fast Food)؛
- رستوران آسیایی (Asian Restaurant)؛
- رستوران چینی (Chinese Restaurant)؛
- رستوران ایتالیایی (Italian Restaurant)؛
- رستوران مکزیکی (Mexican Restaurant)؛
- رستوران عربی (Arabic Restaurant)؛
- رستوران صبحانه (Breakfast Restaurant)؛
- داینینگ کژوال (Casual Dining)؛
- رستوران خانواده (Family Restaurant)؛
- رستوران فرانسوی (French Restaurant)؛
- رستوران غذاهای دریایی (Seafood Restaurant)؛
- رستوران استیک (Steak Restaurant)؛
- رستورانهای سنتی وبومی (Traditional Restaurant)؛
- کلاسیک فود (Classic Food)؛
- فست کژوال (Fast Casual)؛
- کافی شاپ (Coffee Shop)؛
- باربکیو (Barbecue)؛